Humán térfigyelő rendszer

2012.03.05. 23:00

Mi naiv kislányok már kezdtük azt hinni, hogy így 2 hét után nem igazán vagyunk megfigyelve. Rosszul hittük. Anikó néni is mondta, hogy mi vagyunk az újdonság, akikre mindenki figyel. Azt is mondta, hogy eddig az összes önkéntessel volt valami gubanc, szóval talán várják, hogy mikor csinálunk mi is valami nem túl jókislányosat. Annyira visszafogottak vagyunk, hogy velünk meg az a bajuk, hogy sosem lehet látni minket. Szinte soha nem megyünk ki a kapun. Épp ezért még kíváncsibbak ránk. A német önkénteslány, Lisa -aki 1 évet volt itt- minden reggel futott, ezzel adott okot rá, hogy megbámulják, beszélhessenek róla, hogy "láttátok, ez a kis szöszi már megint fut! Minek???" Mi nem adunk magunkból kb. semmit a falunak, csak a gyerekek találkoznak velünk és Anikó néniék. Szóval az emberek sokkal kíváncsibbak ránk.

Már meséltem, hogy az első héten rajtakaptunk egy nénit, hogy az ablakunk alatt hallgatózik. Amikor az internettel volt gáz, 2 ember jött "megszerelni" (az egyik csak nézte, a másik meg a saját youtube-os csatornáját mutogatta, Nyárádremetéről), amikor a fürdőszobai kályhával volt gond, akkor is bejött egy ember megnézni, hogy mi vele a probléma. Persze nem csinált semmit, csak megnézte, és mondott néhány olyan dolgot, amit eddig is tudtunk.

De ami ma történt, azon igazán kiakadtam. Az előző posztban említettem, hogy szombaton sétáltunk a környéken, vásároltunk. Ma délelőtt az egyik kislány rögtön érkezése után beszédbe elegyedett velem, fura volt, mert kérdezte, hogy milyen volt a hétvégénk. Azért volt fura, mert általában én kérdezek. Elmondtam, hogy jó volt, pihentünk, sétálgattunk, ilyesmi. Erre a kislány: "Anyukám látott titeket a boltban! Vettetek tejet, és..." ...és felsorolta a képzeletbeli bevásárlólistánkon szereplő dolgokat, amiket megvettünk.

Konkrétan semmit nem tudunk csinálni úgy, hogy ne tudna róla mindenki viszonylag hamar. Az ilyesmi engem eléggé zavar, de azt hiszem, még egész jól tudjuk kezelni. Még. Kíváncsi vagyok, mikor megy majd az agyunkra ez a sztárság. (A tippjeiteket várjuk kommentben.)

A bejegyzés trackback címe:

https://macicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr724291649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berkut 2012.03.06. 09:27:27

Még kb. 3 hét, illetve ha előbb hibáztok... :P
süti beállítások módosítása